Natuursteen in het interieur

Natuursteen biedt een veelzijdige toepasbaarheid in en rondom de woning. Het voegt een natuurlijke, tijdloze, luxe en unieke charme toe aan uw interieur, en kan volledig worden afgestemd op uw persoonlijke interieurvoorkeuren. Natuursteen wordt vaak gebruikt voor keukens, wastafels, vloeren, open haarden, badkamers en vensterbanken.

Breng de schoonheid van natuursteen naar uw interieur

Onze materialen

In het interieurontwerp worden verschillende soorten natuursteen vaak ingezet om een duurzame, luxueuze, en unieke ambiance te creëren. Marmer, met zijn elegante adering en tijdloze uitstraling, is geliefd voor vloeren en badkamertoepassingen. Graniet en kwarts
soorten vormen met hun robuuste karakter, variëteit in kleuren, en duurzaamheid een populaire keuze voor keukenbladen. Zo biedt natuursteen een rijke diversiteit aan
mogelijkheden om het interieur te verrijken.

Onyx Grey Green

Onyx Grey Green

Materiaal: Onyx
Afwerking: Poli
Land: Pakistan

Marmer Breccia Botticelli Verzoet

Marmer Breccia Botticelli Verzoet

Materiaal: Marmer
Afwerking: Verzoet
Land: Italië

Graniet

Graniet Black Cosmic Leatherlook

Materiaal: Graniet
Afwerking: Leatherlook
Land: Brazilië

Blog

Natuursteen, de schoonheid en veelzijdigheid ervan spreken voor ons voor zich. Op onze blogpagina delen we maar al te graag alle aspecten, bijzonderheden, kenmerken en eigenschappen van dit prachtige materiaal met u.

Natuursteen in de keuken

Natuursteen in de keuken

Natuursteen in de keuken is niet alleen een esthetische keuze, maar het biedt ook tal van praktische voordelen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze uitstraling of een duurzaam materiaal wilt gebruiken, natuursteen heeft het allemaal.

Lees meer
Duurzaam natuursteen

Duurzaam natuursteen

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid en milieubewustzijn, is natuursteen een materiaal dat steeds vaker wordt gekozen. Maar wat maakt natuursteen zo’n duurzaam materiaal?

Lees meer
Onderhoud en reinigen natuursteen

Onderhoud en reinigen natuursteen

Natuursteen is een duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Het is belangrijk om goed voor dit materiaal te zorgen om ervoor te zorgen dat het zijn schoonheid behoudt en lang meegaat.

Lees meer
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we u helpen?