Natuursteen voor in de bouw

Bij Natuursteenbedrijf Ben Overkamp vervaardigen we natuursteen op maat voor elke toepassing. Natuursteen wordt al eeuwenlang veel gebruikt in de bouw vanwege zijn duurzame karakter. Het is perfect geschikt voor buitentoepassingen zoals daklijsten, gevels en dorpels. Maar ook binnen biedt natuursteen een moderne of klassieke uitstraling van hoge kwaliteit. We zijn in staat om diverse soorten opdrachten uit te voeren met een snelle levering.

De veelzijdigheid van natuursteen maakt elk project uniek en karaktervol

Onze materialen

Onze materialen vormen de stevige basis voor duurzame en esthetische bouwprojecten. We hebben een uitgebreide selectie hoogwaardige bouwmaterialen, zoals hardsteen, graniet en marmer. Deze materialen worden gekozen vanwege hun sterkte, duurzaamheid en tijdloze schoonheid.

Graniet

Graniet Amazon Star Poli

Materiaal: Graniet
Afwerking: Poli
Land: Brazilië

Graniet Azul Barracuda Poli

Graniet Azul Barracuda Poli

Materiaal: Graniet
Afwerking: Poli
Land: Brazilië

Marmer

Marmer Fior Di Bosco Leatherlook

Materiaal: Marmer
Afwerking: Leatherlook
Land: Italië

Blog

Natuursteen, de schoonheid en veelzijdigheid ervan spreken voor ons voor zich. Op onze blogpagina delen we maar al te graag alle aspecten, bijzonderheden, kenmerken en eigenschappen van dit prachtige materiaal met u.

Duurzaam natuursteen

Duurzaam natuursteen

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid en milieubewustzijn, is natuursteen een materiaal dat steeds vaker wordt gekozen. Maar wat maakt natuursteen zo’n duurzaam materiaal?

Lees meer
Onderhoud en reinigen natuursteen

Onderhoud en reinigen natuursteen

Natuursteen is een duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Het is belangrijk om goed voor dit materiaal te zorgen om ervoor te zorgen dat het zijn schoonheid behoudt en lang meegaat.

Lees meer
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we u helpen?