Ons verhaal

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 50 jaar geleden, heeft Natuursteenbedrijf Ben Overkamp zich stevig gevestigd als een toonaangevend bedrijf in de verwerking van natuursteen. Ons verhaal begon als een familiebedrijf, gedreven door een diepe passie voor het vak en een duidelijke visie.

Ruim 50 jaar ervaring

Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan 50 jaar geleden, kunnen klanten vertrouwen op onze kennis en ervaring in de verwerking van natuursteen.

Moderne technologie

We investeren voortdurend in moderne machines om elke opdracht met de hoogst mogelijke precisie en kwaliteit uit te voeren.

Veelzijdige toepassingen

Ons bedrijf biedt hoogwaardige natuursteenoplossingen voor bouwprojecten, interieurontwerpen en monumenten. We streven naar perfectie in al deze toepassingen. Onze diversiteit maakt ons een veelzijdige partner voor klanten.

Ben Overkamp

Onze geschiedenis

Na vele jaren ervaring binnen het familiebedrijf, werd Ben Overkamp in 1972 geïnspireerd om zijn eigen onderneming te starten. Zijn visie was duidelijk: het prachtige materiaal, natuursteen, toegankelijk maken voor een breder publiek. Zowel voor bouw, interieur als grafmonumenten.

Wat begon als een ambitieuze droom is uitgegroeid tot een modern natuursteenbedrijf met veel bekendheid in de regio Zuid-Holland. Met meer dan 50 jaar ervaring op onze naam en het gebruik van de nieuwste CNC-gestuurde machines, benaderen we elke opdracht met de juiste kennis en vakmanschap.

Tegenwoordig wordt het bedrijf met trots gerund door de zonen van Ben, Niels en Menno, die de passie en toewijding van hun vader voortzetten. Bij Natuursteenbedrijf Ben Overkamp blijven we trouw aan onze roots, streven we naar perfectie en omarmen we de mogelijkheden die de moderne technologie biedt.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we u helpen?